9H på utflykt <3

 
joar spanar in gnemil <3
sötnosar<3
Finisar<3
 
 
hahah, Fin du är Stellan <3
Come on and dance.. <3

Häst porträtt

Porträtt på Coiette
(C) Emma Ahlstedt

Design :D

sitter och klurar och försöker fixa ny design + att jag försöker att fixa in ny header :)

Ponnysläpp!

Åhhh, nu är det sommar på riktigt!! Älskar det! Tänkte langa upp lite bilder från i söndags, då det var ponnysläpp i stallet :D
Har fler men får lägga upp ngn annan dag :)

Kaninungar!

Så söta att man dör! Pappan är min kanin putte och mamman är en kanin som heter kokos (som är Aspuddsparkens) :D

Hej jag älskar sommar

Balklänning

sneekpeeeek på min nyinköpta balklänning! :D
Okej nu fick ni typ se hela klänningen men skit i't :DD <3

Framtiden

Shit, herregud, jävlar, helvete och gud vet vad!? Jag kollade just i allmenackan och såg att det endast är 29 dagar kvar till skolavslutnigen och 12 av dem dagarna är vi lediga! Det är sjukt vad tiden går snabbt, snart sitter man väl i studentmössan och firar att man (förhoppningsvis) klarat av gymnasiet. Har fortfarande inte fattat att jag går i nian och så är nian nästan slut. Lite ångest faktiskt. Hur ska man klara att sluta underbara 9H? Hahah nej men älskar verkligen våran klass. Alla är så roliga och underbara människor som gör att man vill gå till skolan varje dag. Kommer verkligen sakna alla och hoppas att vi kommer hålla kontakten!
Nu är det snart långhelg och fotodag i stallet + ponnysläppet! Helgen efter det jobbar jag på lördagen och sedan klassresa på söndagen, betygen sätts och sedan blir det första maj, bal, fest och tillslut skolavslutning!

Ångest, ångest, ångest!! Betygen sätts snart, måste hitta balklänning och i morgon kan man inte längre ändra sitt gymnasieval = ångest på högnivå! Vettefan om jag valt rätt men hoppas att det blir bra i vilket fall. Jag valde då tillslut Spånga gymnasium med inriktning Natur - Djur! (http://www.spangagymnasium.se/utbildningar/naturvetenskaps-programmet/djurkunskap) Tvekade länge om jag skulle välja natur eller sam men det blev då somsagt Natur.
Härliga sommriga dagar det finns här i livet! Satt ute i solen på lunchrasten och njöt lite hehe :D
Katja ville inte synas på bild så här får hon en osynlig bild hahah!
Gulligt

vår

RSS 2.0