Christina Grimmie.. igen.. :D

bara för att de här är några av mina favoriter :D  <3

Christina Grimmie..

 There is no words.. Christina är min idol, hon är bara bra på alla sätt... Går inta att göra något annat än att älska <3 måste bara säga att jag älskar hennes nya hår och hennes nya cover på "titanium"!

Grattis på 18 årsdagen!!

Grattis på 18årsdagen världens bästa brorsa!
 

...

 
gif creator online
min lugg har växt lite...

...

 
gif creator online
 Strömstad

Hemma igen

Nu är jag hemma igen! okej... jag ska inte ljuga, jag kom hem i fredagskväll... med tåget från strömstad. Nice. Osv. Tänkte sammanfatta sommaren lite (och intala mig själv att sommaren inte alls snart är slut)
Som sagt var jag de två första veckorna på musikkollo, björkbacken. Det bästa som finns.
 
Sedan var jag hemma kanske 3 dagar då jag träffade lite vänner, var en dag på grönan, gick på fotoshuuut på themodelhouse me min fina vän Wilma, vilket var asnice och låtesådär.
Sedan bar jag och mamma av mot strömstad, till vårt landställe, där vi softade i treveckor typ..
Sedan kom resten av familjen till strömstad och vi tog husvagnen och drog neråt.. Vi var i danmark, holland, tyskland, belgien, luxenburg och frankrike. Vi stannade i södrafrankrike i en vecka. ISH. Det var grymtnice och varmt. me like. Vi var och hängde med vänner som har hus där och lite sånt. Ivarjefall vi var ute i två veckor innan vi kom tillbaka till Strömstad då jag och mamma stannade där i 3 dagar till tror jag. Sedan hamnade vi på direkttåg hem. sedan 50årsfest (som kinda var preetty nice). Sova. 
Husvagnsemesterbilder:
Amsterdam
BRYSSEL
FRANKRIKE, BL.A. PARIS
Det var allt. kinda. sorta. ish.
 
RSS 2.0